Provocarea Gerlinea

Am aflat despre aceste produse de mai bine de 1 an,la inceput a fost recomandarea unei prietene,iar in urma acestei recomandari am dat search pe google si am cautat informatii despre aceste produse.Toate parerile pozitive m-au facut sa imi comand cat mai repede aceste batoane si sa le incerc.

Le-am asteptat cu nerabdare dar asteptarea a meritat deoarece sunt extraordinar de gustoase.

Cand am aflat zilele trecute ca voi primi cadou aceste produse am fost tare incantata si am asteptat acest colet cu nerabdare ca si un copil in asteptarea cadoului de Mos. :)

Dupa cum apare si in descrierea lor produsele corespund unei alimentatii echilibrate si unui stil sanatos.

Nutrivita ca despre ea e vorba,este partener strategic al Nutrition et Sante Franța - cel mai mare producător de produse dietetice și BIO din Europa.

Gama Gerlinea este compusă din substitute de masă (batoane, milk-shake) și snack-uri hiperproteice și hipocalorice (batoane, biscuiți). Slăbirea se obține prin înlocuirea a 1-2 mese cu produsele Gerlinea, în cadrul unui regim hipocaloric.

GERBLE EXPERTUL DIETETIC - în gama de produse premium Gerble am înglobat secretul dietei franceze: calitatea prelevă asupra cantității. Biscuiții propuși în această gamă au un conținut redus de sare, zahăr și grăsimi și sunt îmbogățiți cu vitamine și minerale, pentru aceia dintre noi cu un ritm de viață alert și solicitant.

Azi mi-a sosit coletul care cuprinde urmatoarele produse care ma vor ajuta in a inlocui 2 mese de peste zi.

Iar pe acestea le aveam in stocul de acasa.

Provocarea v-a dura o saptamana,in decursul careia voi inlocui 2 mese cu aceste produse,pe langa acestea va voi prezenta si mesele mele principale.Tot in articolul urmator va voi da mai multe informatii si despre produse.

Pe langa dieta voi avea parte si de sport,mai tarziu va voi face un articol si despre ce sport fac,ce exercitii.

Acest triunghi sanatos ( SPORT-GERLINEA-MANCARE SANATOASA ) cum ii zic eu,va v-a garanta rezultatele dorite.

Eu am inceput provocarea de azi,asa ca ne vedem peste 1 saptamana cu kg minus.

Pornesc de la 57,9 kg...ne vedem Vinerea viitoare.